Dette siger mine klienter​

Klienters erfaringer

Anmeldelse 19

​Vi er hhv. 44 og 47 år og har kendt hinanden i 12 år. Vi har 1 fælles barn og 2 børn fra et tidligere forhold. Vi kontaktede Thomas, da vores forhold var gået i hårknude og vi ikke selv kunne finde en anden udvej end, enten at få hjælp til at få løst knuden op, eller simpelthen gå fra hinanden.

​Det var vores første oplevelse hos en parterapeut og vi var begge spændte på om det kunne gøre noget for os. Men fra første konsultation fandt vi stor tryghed og Thomas var utrolig hurtig til at komme ind til kernen af problemet. I det hele taget følte vi meget hurtigt, at han kendte og forstod os hver især. Thomas var god til at veksle sine spørgsmål mellem os og få os til at få en større forståelse for hinanden. Vi følte altid at vi begge blev hørt. Vi fik enkle men finurlige opgaver med hjem efter hver konsultation, og ofte udløste det både grin og nærhed.

Vi havde 6 konsultationer sammen og 1 hver for sig. Det viste sig at være det rigtige for os og vi føler at vi er blevet meget bedre til at løse de konflikter der måtte opstå. Nogle at de tidligere konflikter, dukker stort set ikke op mere. Vi vil til enhver tid anbefale Thomas, og vil ikke tøve et øjeblik med at tage fat i ham, hvis der igen skulle dukke større eller mindre problemer op.

Kim og Birgit

Anmeldelse 18

Vi blev spurgt om vi ville skrive et par linjer i forhold til, at min kone og jeg har gået til Parsamtaler hos Thomas. Det ville vi gerne. Jeg vil sige, som jeg også sagde i den sidste og afrundende samtale, at jeg føler, at jeg har betalt et beløb, ikke helt lille, men dog kun på størrelse med den den ene af vores vielsesringe, og for det beløb har jeg fået det kærligheds-forhold med min kone, som jeg fra da vi blev gift ønskede. Nu taler vi bedre sam- men, vi lytter bedre, og vi taler mere kærligt og respektfuldt. Men den sårbarhed der var, som ikke måtte komme frem før, men som lå bag mange reaktioner, har nu også fået lov til at få ord på. Og det har også gjort, at den er blevet meget mindre.

Dertil fik vi også talt om de ting som ofte har irriteret os. Vi var hos Thomas mere åbne for kritik, og det har gjort, at vi på nogle gode områder, har kunnet rette os efter hinandens ønsker. Jeg kan anbefale Thomas som terapeut. Jeg har også været glad for samtalerne hos Thomas. Det største for mig nok, er at jeg nu mere tør vise mine kærlige følelser. Vi talte om den sårbarhed, der gjorde at jeg beskyttede mig. Og det har også gjort, at jeg nu bedre kan tåle kritik, eller at få et råd. I det hele taget kan vi tale meget bedre sammen nu. Vi fik også hver gang en eller to små opgaver. Det gav utrolig meget, bare det at vi kunne tale om dem og gøre dem, det gav meget at se, at vi begge kunne gøre noget bedre. Men det var så også fordi vi havde talt godt om det først hos

Thomas. Vi havde det faktisk ikke godt, men nu er der kommet mod til at have det godt, der er varme igen, og ja vi griner igen sammen. Så jeg kan bestemt også anbefale Thomas som terapeut. Navnene han skriver under er opdigtede, men for mig er det ikke noget dårligt eller flovt at gå til en Parterapeut.

Kristina og Henrik

Anmeldelse 17

​Jeg har gået hos Thomas gennem ca. 11-12 gange, over ca. fem måneder (med en tre ugers pause grundet ferie). Jeg henvendte mig først grundet stor stress, og jeg havde derfor faktisk lige været nødt til at sygemelde mig. Allerede den anden gang sagde han, at han også mærkede en stor usikkerhed hos mig, og fortalte hvordan den også kunne ligge bag noget af stressen. Undervejs er der sket mange gode og forandrende ting, og jeg har gennem samtalerne fået en stor forståelse for stress, usikkerheder og hindringer, der ubevidst styrer bekymringer, reaktioner og valg i hverdagen. Forhold og måder, der gennem samtalerne er blevet bevidste, og som jeg har lært at arbejde konstruktivt med. Samtalerne har haft stor betydning for mig og har givet en meget større tryghed, styrke, selvforståelse, og en meget større selvkærlighed, hvilket også gør at jeg hviler meget bedre indeni. Vi kom også til at tale om mit parforhold, hvor min kæreste og jeg tit oplevede problemer. Jeg kom til at forstå tingene på en ny måde, og med forståelsen og min meget mindre usikkerhed, blev vores forhold faktisk utrolig meget bedre. Jeg kan varmt anbefale samtaler med Thomas, der har en fantastisk evne for indlevelse, empati og indføling samt en stor viden inden for sit felt.

Anne

Anmeldelse 16

​Min mand og jeg gik hos Thomas fire gange. Derefter gik vi to gange hver for sig, og tilsidst kom vi igen to gange sammen. Vi havde længe haft det sådan, at vores samtaler for tit endte negativt, og der bare var dårlige følelser i luften, og ofte blev vi faktisk rigtig trætte af hinandens måde, at være på og reagere på. Det kom også til at gå ud over nærheden, og lysten til hinanden. Samtalerne hos Thomas kom hurtigt til at betyde meget.

Vi kom til at forstå sammenhængen imellem noget i os selv, og en uhensigtsmæssig måde, at være ovre i hinanden på. Vi lærte at forstå det der var vores eget, og det hjalp meget, at få lov til at tale om det, som var vores eget. Både forstod vi hinanden bedre. Men det også at kunne tale nogle gange hver for sig, gjorde at min sårbarhed forsvandt en del, og jeg lærte, at sætte ord på de rigtige følelser derhjemme, istedet for at reagere med vrede og distance.

Jeg mærkede at jeg blev meget stærkere, både af mine egne samtaler, og af samtalerne sammen. Vi begyndte at kunne se på hinanden som to individuelle mennesker, lidt som da vi lige havde mødt hinanden. Vi så igen det gode ved at vi er forskellige, men lærte en måde at undgå de fleste af konflikterne, ved at sige de rigtige følelser og ønsker der ligger bag. Og også ved at vi lærte, at gøre lidt mere ud af, at tale og kommunikere bedre. At det er godt at få sagt lidt mere.

Thomas kom også med nogle vigtige opmærksomheder, og gode ideer i forhold til nærhed og lysten til hinanden. Men Thomas ord og opmærksomheder på det punkt, gjorde specielt to ting, - Der skete en slags heling af min frygt og en del af min gamle usikkerhed, og jeg kan nu li mig selv. Men pludselig følte jeg også en ret til at føle mig sensuel, og jeg har fået lyst til at pynte mig lidt mere. Vi fik også nogle faktisk enkle opgaver, som gjorde at vi igen nød nærhed mere. Vi føler begge at vi er blevet stærkere og gladere, og også at vi har udviklet os lidt. Vi blev holdt i ørerne, så både forståelsen og øvelserne blev husket.

Min mand har før gået i et kort forløb hos en Psykolog, og han har flere gange sagt til mig, at han synes Thomas er meget dygtig, at han ser skarpt, og at han er både rar og udfordrende. Og at han har været glad for samtalerne hos ham.

Jeg selv er meget glad for, at jeg ikke er så sårbar længere, når jeg hører kritik, eller når jeg ikke synes der bliver taget hensyn, så rammer det ikke så hårdt som før, og hvis jeg bliver såret, så kan jeg sige det, istedet for at forsvare mig med vrede. Jeg er også blevet gladere for mig selv, og tager mere initiativ til forskellige fællesoplevelser. Men jeg kunne ikke have gjort det alene, det kan jeg mærke, og jeg er meget taknemmelig for den både fine og interessante måde, hvormed Thomas kunne forstå ting, give inspirerende ide til kommunikation, og støtte mig til at blive stærkere. Det var ikke bare let, men det ruskede i noget godt, og jeg kan stærkt anbefale Thomas som parterapeut, hvis der er for meget negativitet og konflikt,

KH. Trine og Henrik

​Anmeldelse 15

Thomas spurgte om vi ville gøre ham den tjenest, at skrive et

par ord i forhold til, om samtalerne havde givet os noget brugbart.

Det ville vi gerne. Jeg kan gentage, som jeg også sagde til ham ved den anden

samtale, at jeg ikke havde haft det så godt i mit ægteskab, som i den

sidste uge. Bl.a. fordi at vi havde kunnet snakke og lytte voksent til hinanden.

Før da havde jeg faktisk været sur og frustreret i 10 år, mest over altid at blive

mødt med brok, negativ tone, modangreb og forsvar. Ved den anden samtale kunne jeg sige, at jeg og vi de sidste to uger, ikke havde haft så gode og næsten dejlige uger, i 10 år.

Allerede ved den første samtale kom han ind bagved noget, ved os begge to, ind til grundene, sårbarheden, og det meste af årsagen til, at vi fik så let konflikter. Min kone begyndte faktisk at græde, men på den gode måde. Og jeg blev også rørt og blødte op på en måde, da han spurgte ind til noget som engang havde påvirket og sidenhen styret noget

sårbart i mig, mere end jeg havde troet.

Vi talte om bedre måder, ønsker, aftaler, og fik nogle små opgaver, og jeg kan sige, at vi fik meget ud af det. Den sidste gang kunne jeg sige, at jeg de sidste uger var blevet helt forelsket i min kone igen, måske endda lidt bedre eller varmere end før. Jeg er hans kone, og kan sige, at jeg er enig i ovenstående. Vi fik anbefalet Thomas, og kan kun sige, at han er dygtig til hans arbejde. Vi kom til at mærke og sætte ord på nogle gamle sårbarheder, og det var som om de meget heledes mens vi var der. Og vi talte om hvordan man bør tale med hinanden. Vi har fået det rigtig godt sammen, og det er jeg rigtig glad for. Så jeg kan bestemt også anbefale Thomas som Parterapeut og Gestaltterapeut.

Henrik og Anne.

Anmeldelse 14

​Da jeg begyndte hos Thomas R.J. Andersen, havde jeg det rigtig dårligt, jeg tænkte mange negative tanker, og jeg havde flere gange meldt mig syg på mit arbejde, fordi der var for mange grå tanker og fordi mit humør var for langt nede. Jeg søgte på nettet, og valgte Thomas R.J. Andersen, måske fordi hans hjemmeside var lidt anerledes, han forklarede nogle ting, og det var som om jeg kunne lære noget, og det tænkte jeg, at egentlig godt kunne bruge. Han sagde at jeg havde en depression, men begyndte så at spørge til min barndom og ungdom. Det gjorde at jeg måske for første gang fik talt ordentligt om nogle forskellige ting, og oplevede en rar forståelse af, hvordan de ting har påvirket mine følelser, og de måder jeg handler på. Jeg har før for ca. 3 år siden prøvet at gå hos en psykolog, men jeg synes ikke dengang, at jeg fik særlig meget ud af det.

Jeg synes faktisk at Thomas R.J. Andersen havde mere forstand på psykologi, og på hvad jeg selv gerne ville tale om, og opleve forståelse i, og på hvad der kan ændre. Han brugte flere gange nogle billeder, som han beskrev med ord, nogle billeder på sammenhænge, eller på hvordan jeg havde haft det. Det er svært at forklare, men de gjorde at jeg følte mig meget præcist forstået. Og også at jeg kunne bruge billederne.

Det at jeg oplevede forståelse for hvorfor noget havde været svært, og en meget præcis forståelse for hvad der havde startet det, at der blev sat dårlige følelser ind i mig, og at jeg på flere måder var styret af dem, gjorde at jeg tilsidst blev befriet for disse gamle påvirkninger. Jeg følte at jeg kom til at kunne være den jeg er. Ja der skete faktisk mange både store og små ting i den periode, og også bagefter. Jeg kom ud af min depression, og kom hurtigt til at kunne li at gå på arbejde igen, jeg begyndte at læse igen istedet for at se sidde og se fjernsyn, og jeg mødte en ny fyr, altsammen på bare 8-9 uger. Jeg synes han er et rart menneske, han har også humor, og jeg synes virkelig han kan noget, nogle gange nogle udfordrende øvelser på kontoret, men det skal de være. Jeg kan anbefale Thomas R.J. Andersen som Psykoterapeut, hvis du vil af med usikkerhed eller depression.

Kh, Anne

Anmeldelse 13

​​Min kone og jeg afsluttede for knapt et par uger siden en proces med 8-9 samtaler hos Thomas.

Jeg blev spurgt efterfølgende om jeg ville skrive et par linjer, til brug for menupunktet 'Klienters erfaringer. Det ville jeg gerne. Til dette synes jeg, at jeg vil bemærke, at jeg arbejder som privat praktiserende psykolog. Dette gjorde nok, at jeg havde meget øje for hvordan han arbejdede.

Og jeg vil sige, at jeg synes han var hurtig til, at forstå hvorfor vores konflikter var så jævnlige. Det var bestemt ikke ulig min egen forståelse. Men han tydeligjorde det på en måde, der ikke bare indeholdt min kones sårbarhed, men også min overfølsomhed.

Dertil var han også både nænsom og hurtig til, at komme ind til min kones sårbarhed, og støtte til at hun kunne sige nogle mere sårbare og modige ord om dette. Han var også god til at udtrykke hvordan han godt forstod hende, og sammenhængen imellem svære oplevelser og forsvar. Dette kom til at betyde, at hun blev mindre sårbar. Hun fik også nogle øvelser, hvor hun derhjemme skulle tale direkte ud fra selve sårbarheden, hvor og hvordan hun blev ramt, hvis jeg f.eks. sagde noget der kunne ligne kritik. Det var ikke lette øvelser, men det hjalp hende til, at forstå, at hun ikke behøvede at blive ramt, og åbenheden og ordene gjorde, at noget vigtigt heledes. Jeg oplevede at hun fik en ny styrke og frihed omkring at vise glæde.

På klog og inspirerende måde, hjalp han os også til at huske, at tale bedre og kærligere til hinanden. Og da var det nok mig der måtte indrømme, at jeg jævnligt var for firkantet i min vinkel på tingene. Og jeg opdagede, hvad jeg nok vidste, at jeg fik meget mere ud af, at lytte bedre, og opdage mere omkring hvad min kone føler og har lyst til. Jeg synes det blev til en spændende, udbytterig og udviklende proces for os begge. Der har medført at vi taler bedre sammen, men jeg tror også at det har udvirket, at vi har fået nærheden tilbage, ja simpelthen har haft sex sammen, efter manglende lyst eller initiativ til dette, i mere end et år. Som fagmand ved jeg at det har en betydning hvad jeg skriver, derfor vil jeg til dette bemærke, at det at have et seksualliv sammen, i mine øjne ikke er det vigtigste. Men det at behandle hinanden med respekt, og vise kærlighed. Det er nok det vigtigste. Så kommer lysten til nærhed igen, hvis

man har behov og lyst til det.

Jeg synes Thomas har indsigt og har en god evne til helende og ændrende psykoterapi. Og vi kan begge anbefale ham, til dem der kunne bruge et trygt rum og en anden vinkel på konflikterne.

Claus og Sanne

Anmeldelse 12

​​Mit forløb hos Thomas R. J. Andersen har haft til formål at hjælpe mig med selvet samt blive bedre til at indgå i mit parforhold. Jeg har i mange situationer gennem livet følt mig forkert, været meget usikker på hvorvidt andre mennesker syntes godt om mig, om jeg var god nok, alt sammen noget der har gjort mig lettere konfliktsky og plantet en usikkerhed i mig.

Min barndom var meget præget af en forældre med humørsvingninger der gjorde mig til ”antennebarn” og pleaser, noget der har forfulgt mig helt op i mit voksenliv.

I mit parforhold har jeg haft svært ved diskussioner og tit endt op med at føle mig angrebet og gjort forkert hvilket har gjort dialogen utrolig svær. Her har pleaseren også haft en uheldig rolle i det jeg har ville gøre alt for at min partner skulle have det godt, hvilket desværre medførte at jeg mistede mig selv og tit blev nærmest ”usynlig” for min partner.

Jeg havde ikke erfaringer med gestaltterapi men erfarede hurtigt at Thomas arbejdede med selvet på en måde der for mig virkede lige fra starten. Jeg fik via terapien indsigt i hvilke ting fra min barndom, opvækst og tidlige ungdom der har haft betydning for mig i mit voksenliv.

I min proces har Thomas hjulpet med at finde frem til årsagen til mine reaktioner og min uhensigtsmæssige måde at håndtere udfordringer og konflikter på. Det gav en indsigt og forklaring der nærmest åbnede en helt ny verden. Pludselig gav det hele mening, jeg kunne se og forstå hvorfor jeg i situationerne havde reageret som jeg gjorde.

Thomas arbejdede med selvet på flere niveauer hvorved jeg kunne opnå, at finde ro, hvile i mig selv og blive fri af de tanker og bekymringer der havde plaget mig i alle de år og givet mig utallige udfordringer. Jeg kom i kontakt med den del der bekymrede sig om hvad andre måtte syntes og tænke, og fandt ind til at acceptere mig selv lige som jeg er.

Hvad angår mit forhold er jeg nu bedre til, at håndtere konflikter og indgå konstruktivt i dialogen hvilket virkeligt har hjulpet os. Jeg hviler mere i mig selv og higer ikke længere så meget efter anerkendelse, og føler mig hellere ikke så let gjort forkert når jeg bliver kritiseret.

Jeg lærte at se styrken i at være sårbar, at sårbarheden ikke gjorde mig svag men derimod tydeliggør mine behov tanker og følelser på en måde der samtidig viser maskulinitet.

Via terapien er jeg blevet i stand til at lytte til min partners udfordringer eller bekymringer, give anerkendelse og forståelse uden at føle trang til, at skulle løse eller fjerne hendes bekymringer eller udfordringer. Jeg har via Thomas lært at stå op for mig selv i konflikter og sige fra på en god og konstruktiv måde uden at trække mig eller blive konfliktsky.

Det at jeg nu er tro mod mig selv gør at min partner langt bedre kan mærke mig og derved nemmere kan respektere mine synspunkter og værdier.

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Thomas, et forløb der virkelig har åbnet mit sind og udviklet mig på så mange fronter. Min partner og jeg har tidligere brugt Thomas som terapeut hvilket vi fremadrettet vil gøre i perioder for at fastholde den positive proces og udvikling i forholdet.

Det er den bedste investering for både mig selv og mit forhold jeg nogensinde har gjort, og jeg kun på det varmeste anbefale Thomas R. J. Andersen.

​​

Morten, Ingeniør, Køge.

Anmeldelse 11

​Thomas møder dig med forståelse, rummelighed og omsorg i forhold til alle de følelser, som er svære og det, der fylder lige nu. Han formår at skabe et meget trygt terapeutisk rum, og kan møde dig på mange forskellige måder (bl.a. med menneskelig forståelse, og psykologisk forståelse, og med teknikker der heler i dybden). Alle følelser bliver mødt med empati og forståelse, og samtidig bliver følelsesmæssige udfordringer perspektiveret på en tryg måde. At gå i terapi hos Thomas er at blive mødt på en kærlig måde i forhold til det, som er svært, og det er i det møde, at ægte healing kan ske. Thomas kan dybt og inderligt anbefales som terapeut - uanset om du overvejer at starte i et terapeutisk forløb, eller om du har gået i terapi i mange år.

Maria

Anmeldelse 10

​Jeg skrev til Thomas R.J. Andersen fordi jeg havde lidt af angst i ca. 15 år.

Jeg havde før da to gange prøvet, at få hjælp af to forskellige psykologer, med ca. 1,5 år imellem. Men jeg synes ikke rigtig deres måde hjalp noget. Og jeg var faktisk også lidt skuffet over deres indsats.

I den første samtale hos Thomas sagde han, at det kunne han helt sikkert godt hjælpe mig af med. Jeg var på det tidspunkt begyndt, at blive bange for at jeg ikke kunne komme af med det, så det gav mig fortrøstning og det var godt at høre, at han sagde, at det var han sikker på. I de første samtaler kom han frem til hvorfor jeg havde angst. Vi kom frem til ting, som jeg slet ikke synes jeg havde talt med psykologerne om. De ting Thomas hjalp mig til at finde frem til, synes jeg var meget forståelige, og jeg kunne mærke og forstå sammenhængen til angsten jeg fik.

At tale om det bag ved angsten og om årsagerne, var meget rart, for jeg følte mig forstået. Og det hjalp til, at nærmest alt med angsten gik væk. Det lidt som blev tilbage, fandt vi ud af, havde at gøre med, at jeg var alt for stresset og havde alt for travlt med, at det skulle gå væk. For det trykkede samtidigt på mit selvværd, at jeg havde det. Så da vi talte om det, og jeg i en øvelse lærte, at hvile i mine følelser, hvilket jeg også fulgte op på derhjemme med Mindfulness øvelser, så gik det sidste væk. Jeg synes at Thomas har en virkelig stor indsigt i psyken, og jeg synes der var nogle rigtig gode øvelser, som jeg prøvede på hans kontor, hvor jeg bl.a. kom tilbage i tiden, men ved fuld bevidsthed. Og som hjalp meget. Jeg synes også vi havde nogle rigtig gode samtaler, og at jeg kunne være den jeg er. Det blev jeg bedre. Jeg vil gerne sige tak for hjælpen igen, og at jeg kan anbefale, at kontakte Thomas hvis du lider af Angst. NB. Jeg har en lidt høj stilling i et mellemstort firma. Så selvom man har en god stilling så kan man godt have det svært. Men nu har jeg det godt, på mange måder, og det er jeg rigtig glad for.

VH, Christian

Anmeldelse 9

​Vi blev af en lærer anbefalet at kontakte Thomas, idet vi synes at vores søn ikke så ud til at have det helt godt, eller helt let. Han var blandet ofte vred, i dårligt humør, og fik ikke lavet sine lektier. Vores søn sagde overraskende hurtigt ja til at tale med Thomas, måske fordi Thomas havde vejledt mig til at sige, at sådan en samtale ikke handlede om andet end hvad min søn synes om tingene. Han kom til fem samtaler hos Thomas, og jeg/vi må sige, at vi var meget glade for den forandring der skete. Vores søn fik sit gode humør tilbage, han var ikke længere aggressiv i skolen, han holdt op med at drille, og han begyndte at lave sine lektier, hver dag, Efter at vi havde lavet nogle gode aftaler om dette, bl.a. at en os skal være tilstede. Han laver stadig sine lektier og har det nu rigtig godt. Vi har også dertil lært noget, som forhåbentligt kan sikre, at han og vi som familie bliver ved med at have det godt sammen. Jeg er glad for at jeg blev anbefalet Thomas, og ved også at han har hjulpet nogle andre børn på den samme skole. Min oplevelse er, at Thomas er god til at tale med børn, han ser dem som de er, og på en måde som de nok har behov for, hvis de har fået det svært.

Jeg/vi kan anbefale Thomas,

vh, Dorte

​Anmeldelse 8

Min mand og jeg er fra Irak. Men vores to børn er født i Danmark. Vi har begge arbejde og er godt integreret. Men vi henvendte os til Thomas Andersen fordi vores søn ikke passede sin skole ordentligt, og også fordi at han var begyndt at se nogle andre drenge, som vi vidste flere gange havde lavet kriminalitet. Skoleinspektøren havde en brochure fra Thomas Andersen, og han sagde at det måske kunne hjælpe at tale med ham. Vi var meget glade for den ændring samtalerne hos Thomas Andersen gav. Vi syntes at han talte godt med vores søn. Vores søn syntes at han forstod ham, og han syntes at det var godt at tale med ham om de ting vores søn syntes var svært. Vi var glade for at vores søn så hurtigt blev interesseret i at lave lektier. Og han kom til at tale bedre med sine lærere. Thomas Andersen fortalte ham hvad han skulle tale med sine lærere om.

Thomas Andersen gav også mig og min mand nogle gode råd. Om at tale med vores søn på en bedre måde. Og så skulle en af os altid være der når vores søn skulle lave lektier.

Vi synes at vores søn nu er blevet en glad dreng. Han siger mere godt om skolen, og han har fået det godt med hans klasselærer. Før vi kom havde vi mange skænderier, men nu taler vi for det meste meget bedre. Vi er meget glade for at vores søn har det meget bedre.

Yasmin og Osman

Anmeldelse 7

​På anbefaling fra en kollega, henvendte jeg mig til Thomas fordi jeg var ked af, at jeg så ofte følte mig i rigtig dårligt humør, mit humør var tit helt nede, og jeg var tit negativ, både derhjemme og på arbejdspladsen. Jeg havde flere gange fået at vide, at der var den mulighed at tale med en. Og det var måske ikke så meget anbefalingen, men lige så meget det, at jeg selv lagde mærke til, at min kollega var blevet utroligt glad, fordi han havde reddet deres ægteskab, eller hjulpet dem med problemer og konflikter. I hvert fald begyndte jeg så selv hos Thomas. Jeg var nervøs, men jeg fortalte om mine tanker og negative følelser. Han var både god til at lytte, og til at spørge. Vi kom til at tale om hvorfor jeg havde det sådan, om ting fra min barndom og ungdom. Jeg synes han har en utrolig god forståelse for psykologi, og for hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde. Allerede efter den anden gang var mit humør meget bedre, og det var faktisk en stor følelse på det tidspunkt, at være i godt humør. Det at tale om mig selv på en anden måde end jeg havde prøvet før, synes jeg rigtig godt om. Efter 8-9 samtaler kunne jeg gøre mange ting anderledes, jeg lærte hvor meget jeg faktisk er værd, og jeg fik det også meget bedre med at gå på arbejde. Hvilket min kollega også har lagt mærke til. Jeg fik at vide at jeg havde haft en depression, og at det som hjælper er at tale om det.

Jeg kan varmt anbefale Thomas, det var fra starten trygt at komme der, og jeg kan kun sige, at jeg nu er glad og føler mig meget stærkere og modigere.

Kristine

Anmeldelse 6

​I flere år har mit liv været forfulgt af panikangst.. I de fleste tilfælde kom angsten pludseligt og uden varsel. Angsten var ledsaget af en række fysiske symptomer så som hjertebanken, sved over det hele og ryst på hænderne. Men i januar 2006 kom jeg i behandling hos Thomas. Efter et par konsultationer følte jeg mig mere befriet og stærkere. Jeg turde gøre de ting jeg ellers ikke har gjort i mange år. Vi fik snakket om en hel del ting fra mit liv som jeg ikke var klar over kunne være årsagen til panikangst.

Takket være Thomas og hans faglige kompetence så er jeg efter ca. 8 konsultationer helt fri for angsten og mit liv fik en helt anden kvalitet. Jeg vil give de bedste anbefalinger til Thomas som psykoterapeut.

Selma

​Anmeldelse 5

Jeg tog kontakt til Thomas, fordi jeg gennem en årrække var blevet mere og mere generet af en stigende grad af selvbevidsthed i sociale sammenhænge og usikkerhed i forhold til venner og bekendte. Gener der føltes, og kan beskrives som social angst eller fobi. Det var allerede ved første samtale en stor lettelse at få lov til at fortælle om de følelser og den usikkerhed, der igennem en årrække var vokset og blevet for styrende. Jeg følte mig set og tryg og begyndte hurtigt at føle tillid til, at der var en vej ud af de begrænsende følelser. Thomas mødte mig en med en forståelse, accept og stor faglighed, der skabte en enorm behagelig og konstruktiv proces.

Thomas er god til at skabe et trygt, frit og rart rum, hvor det er nemt at være åben og ærlig, og man oplever en ægte interesse i at blive forstået og finde frem til essensen af de oplevelser eller følelser, der ligger til grund for usikkerheden. Man fornemmer en næsten intuitiv viden om, hvor roden til problemerne skal findes, og det er meget befriende at arbejde med ukonstruktive følelser og handlemønstre i så professionelle og indfølende hænder som Thomas’.

Jeg fik gennem forløbet en ny indsigt i gamle selvforståelser og mønstre, der på næsten mirakuløs vis begyndte at ændre min usikkerhed og måde at være sammen med andre på i sociale sammenhænge. Mit forløb, der varede ca. 9-10 gange, var en blanding af samtaler og øvelser, der gav rigtig god mening og supplerede hinanden godt. Jeg fornemmede hele tiden, at Thomas havde et godt overblik over, hvor vi var og var på vej hen i processen.

Samtalerne har givet en meget større frihed, styrke og selvindsigt, der er meget befriende samt redskaber til at håndtere udfordringerne fremadrettet. Jeg er meget imponeret over Thomas’ måde at arbejde på, vise interesse og inspirere til at udnytte al det potentiale vi rummer – fri for begrænsninger fra fortiden. Jeg kan varmt anbefale Thomas som en meget professionel, dygtig og indlevende terapeut. Og også en generel anbefaling til at prøve terapi, hvis man går med begrænsende følelser, da det er meget befriende at slippe af med negative handle- og tankemønstre, som man måske ikke har troet, det var muligt at blive fri for.

Anne

Anmeldelse 4​

Min kæreste og jeg startede i parterapi hos Thomas, da vi havde et fastkørt parforhold, hvor kommunikationen ofte gik i hårknude og nærværet manglede. Allerede fra den første gang, skabte Thomas et rum, hvor vi kunne høre, se og forstå hinanden, og som med det samme udløste fornyet energi hos os begge. Dernæst fulgte 5 gange i individuel terapi, hvor Thomas arbejdede en del med min femininitet, mit selvværd og mine forkludrede ideer om, at jeg skulle præstere for at kunne elskes. Jeg lærte bl.a. at meget stammede fra min usikkerhed. Men nogle af samtalerne, og det at jeg turde tage mig selv alvorligt, gjorde at min usikkerhed næsten helt forsvandt, og jeg oplevede at det ikke handlede om at præstere i ordets negative betydning, men om at kunne være sig selv på en endnu bedre måde, og også indimellem på en måde som min partner synes om.

På en meget fin, ydmyg og fokuseret facon fanger Thomas hurtigt problemernes kerne. Han har en stor indlevelsesevne og sans for at løse knuder og åbne sluser. Derudover ligger der en vis magi i Thomas´s væsen, som får én til at slappe af og blive mere sig selv. Og underligt

nok ikke kun psykisk, efter vi havde arbejdet en del med min femininitet, fik jeg rent fysisk et par strålende øjne og en dejligere og mere fysisk glæde ved min krop. Jeg har nu efter ca. to måneder i terapi fået større ro, selvværd, sanselighed, indre styrke og et noget mere lystigt forhold til min kæreste.

Karina

Anmeldelse 3​

Før jeg startede i terapi var jeg tit vred, utilfreds og ked af at være kørt fast i forholdet til min kæreste. I terapien har jeg oplevet: Et rum hvor jeg har mødt forståelse, tillid og nærvær. Et frirum hvor der er plads til at mærke mange af kroppens forskellige sensationer. Et rum hvor jeg på en meget fin og subtil måde er blevet ført til forståelser af mig selv som har skabt udvikling og positive forandringer både i mit parforhold og i forhold til min egen livsoplevelse. Styrken i at have skabt forandringer. Min situation har forandret sig fra at være præget af ubehagelige følelser som indre uro og ubehag, frustrationer og magtesløshed. Til en ny tilstand hvor jeg hviler mere i mig selv og er blevet bedre til at udtrykke mig omkring mine følelser.

Mine bedste hilsner, John.

Anmeldelse 2

​Du er i vores tanker. Vi har det godt, arbejder med hinanden, begår fejl men lærer og retter op. En proces som aldrig rigtig ville være begyndt, hvis du ikke så hensynsfyldt og nænsomt havde hjulpet os igang. Endnu en gang et dybfølt tak for det. Håber du har tid til os hvis vi drukner igen.

Kærlig hilsen og de bedste ønsker,

Peter og Susanne

Anmeldelse 1

​Jeg opsøgte Thomas på et tidspunkt, hvor min selvtillid og mit selvværd kunne placeres på et frimærke. Jeg var bange, uafklaret, selvdestruktiv, indadvendt og uden succes i mine handlinger og tanker. Jeg sad fast, plaget af nær- fortidsoplevelse, et svigt, en kold spand

vand i hovedet, der blev ved med at give mig kuldegysninger. Men også en distanceret fortid, som jeg ikke var klar over jeg havde fortrængt, og ikke vidste betød så meget for mit selvsyn den dag i dag, hvor jeg rent fagligt er blevet meget interesseret i psykens univers.

Hos Thomas oplevede jeg mange forskellige ting gennem samtale; bla: At hele fortiden, at forstå barndommens episoder, godt som skidt, at acceptere disse, se dem i øjnene og leve med dem gennem en ny optik. At opleve en kernegrænse. Skabe et positivt voksende rum omkring mig selv - at genererer sig en metaforisk kappe om skuldrene. Da jeg

startede var denne kappe beskidt og tung, og kunne ses af alle. I dag er kappen mere transparent, men beklædt med et stærkt panser, der rummer selvkontrol over indtrængende projektiler. Vi arbejdede med eksistentielle spørgsmål, altså her og nu forbedringer. Han anvendte også en semihypnotisk teknik, en form for psykoanalytisk tilgang uden censurering, hvor fortiden blev belyst og forstået, og ud fra det, hvordan jeg så kunne forbedre gamle mønstre/vaner til nutidig mere konstruktive tendenser, handlemåder, og

følelsesproblematikker. Nogle nøglebegreber jeg stadig tænker meget over: Selvkærlighed.

Forskellen på selvværd og selvtillid. Opadgående spiral. Perspektiv.

Kernegrænse.

Jeg kan varmt anbefale samtaler med Thomas, som jeg oplevede værende en dygtig, empatisk og helende person, med humoristisk sans og øje for den lille detalje, Du måske ikke selv ligger mærke til udspringer i dine læber. Jeg blev altid mødt med stor varme og forståelse. Jeg gik hos ham ca. 4 måneder, men de sidste to kun hver anden uge. Jeg er 25 år i dag og overbevidst om, at det jeg valgte at gøre dengang vil gavne mig resten af livet, til at blive et positivt, altruistisk og indlevelsesrigt menneske.

VH. Jacob

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du generes af en gene, og gerne vil have god hjælp til, at komme af med den, eller du bare har brug for at tale om noget svært, så er du velkommen til at ringe eller skrive via kon​taktformularen.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas R. J. Andersen

Vordingborgvej 34, 

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

Telefon: 26 85 00 97

E-mail: ditjeg@ditjeg.dk​

Telefontider

Man - fre: 08.00 - 17.00

Lør og søn: lukket

Mails besvares alle dage.