Dette siger mine klienter​

Klienters erfaringer

Anmeldelse 9

​Vi er hhv. 44 og 47 år og har kendt hinanden i 12 år. Vi har 1 fælles barn og 2 børn fra et tidligere forhold. Vi kontaktede Thomas, da vores forhold var gået i hårknude og vi ikke selv kunne finde en anden udvej end, enten at få hjælp til at få løst knuden op, eller simpelthen gå fra hinanden.

​Det var vores første oplevelse hos en parterapeut og vi var begge spændte på om det kunne gøre noget for os. Men fra første konsultation fandt vi stor tryghed og Thomas var utrolig hurtig til at komme ind til kernen af problemet. I det hele taget følte vi meget hurtigt, at han kendte og forstod os hver især. Thomas var god til at veksle sine spørgsmål mellem os og få os til at få en større forståelse for hinanden. Vi følte altid at vi begge blev hørt. Vi fik enkle men finurlige opgaver med hjem efter hver konsultation, og ofte udløste det både grin og nærhed.

Vi havde 6 konsultationer sammen og 1 hver for sig. Det viste sig at være det rigtige for os og vi føler at vi er blevet meget bedre til at løse de konflikter der måtte opstå. Nogle at de tidligere konflikter, dukker stort set ikke op mere. Vi vil til enhver tid anbefale Thomas, og vil ikke tøve et øjeblik med at tage fat i ham, hvis der igen skulle dukke større eller mindre problemer op.

Kim og Birgit

Anmeldelse 8

Vi blev spurgt om vi ville skrive et par linjer i forhold til, at min kone og jeg har gået til Parsamtaler hos Thomas. Det ville vi gerne. Jeg vil sige, som jeg også sagde i den sidste og afrundende samtale, at jeg føler, at jeg har betalt et beløb, ikke helt lille, men dog kun på størrelse med den den ene af vores vielsesringe, og for det beløb har jeg fået det kærlighedsforhold med min kone, som jeg fra da vi blev gift ønskede. Nu taler vi bedre sam- men, vi lytter bedre, og vi taler mere kærligt og respektfuldt. Og den sårbarhed der var, som ikke måtte komme frem før, men som lå bag mange reaktioner, har nu også fået lov til at få ord på. Og det har også gjort, at den er blevet meget mindre.

Dertil fik vi også talt om de ting som ofte har irriteret os. Vi var hos Thomas mere åbne for kritik, og det har gjort, at vi på nogle gode områder, har kunnet rette os efter hinandens ønsker. Jeg kan anbefale Thomas som terapeut. Jeg har også været glad for samtalerne hos Thomas. Det største for mig nok, er at jeg nu mere tør vise mine kærlige følelser. Vi talte om den sårbarhed, der gjorde at jeg beskyttede mig. Og det har også gjort, at jeg nu bedre kan tåle kritik, eller at få et råd. I det hele taget kan vi tale meget bedre sammen nu. Vi fik også hver gang en eller to små opgaver. Det gav utrolig meget, bare det at vi kunne tale om dem og gøre dem, det gav meget at se, at vi begge kunne gøre noget bedre. Men det var så også fordi vi havde talt godt om det først hos

Thomas. Vi havde det faktisk ikke godt, men nu er der kommet mod til at have det godt, der er varme igen, og ja vi griner igen sammen. Så jeg kan bestemt også anbefale Thomas som terapeut. Navnene han skriver under er opdigtede, men for mig er det ikke noget dårligt eller flovt at gå til en Parterapeut.

Kristina og Henrik

Anmeldelse 7

​Min mand og jeg gik først hos Thomas fire gange. Derefter gik vi to gange hver for sig, og til sidst kom vi igen to gange sammen. Vi havde længe haft det sådan, at vores samtaler for tit endte negativt, og der bare var dårlige følelser i luften, og ofte blev vi faktisk rigtig trætte af hinandens måde, at være på og reagere på. Det kom også til at gå ud over nærheden, og lysten til hinanden. Samtalerne hos Thomas kom hurtigt til at betyde meget.

Vi kom til at forstå sammenhængen imellem noget i os selv, og en uhensigtsmæssig måde, at være ovre i hinanden på. Vi lærte at forstå det der var vores eget, og det hjalp meget, at få lov til at tale om det, som var vores eget. Både forstod vi hinanden bedre. Men det også at kunne tale nogle gange hver for sig, gjorde at min sårbarhed forsvandt en del, og jeg lærte, at sætte ord på de rigtige følelser derhjemme, istedet for at reagere med vrede og distance.

Jeg mærkede at jeg blev meget stærkere, både af mine egne samtaler, og af samtalerne sammen. Vi begyndte at kunne se på hinanden som to individuelle mennesker, lidt som da vi lige havde mødt hinanden. Vi så igen det gode ved at vi er forskellige, men lærte en måde at undgå de fleste af konflikterne, ved at sige de rigtige følelser og ønsker der ligger bag. Og også ved at vi lærte, at gøre lidt mere ud af, at tale og kommunikere bedre. At det er godt at få sagt lidt mere.

Thomas kom også med nogle vigtige opmærksomheder, og gode ideer i forhold til nærhed og lysten til hinanden. Men Thomas ord og opmærksomheder på det punkt, gjorde specielt to ting, - Der skete en slags heling af min frygt og en del af min gamle usikkerhed, og jeg kan nu li mig selv. Men pludselig følte jeg også en ret til at føle mig sensuel, og jeg har fået lyst til at pynte mig lidt mere. Vi fik også nogle faktisk enkle opgaver, som gjorde at vi igen nød nærhed mere. Vi føler begge at vi er blevet stærkere og gladere, og også at vi har udviklet os lidt. Vi blev holdt i ørerne, så både forståelsen og øvelserne blev husket.

Min mand har før gået i et kort forløb hos en Psykolog, og han har flere gange sagt til mig, at han synes Thomas er meget dygtig, at han ser skarpt, og at han er både rar og udfordrende. Og at han har været glad for samtalerne hos ham.

Jeg selv er meget glad for, at jeg ikke er så sårbar længere, når jeg hører kritik, eller når jeg ikke synes der bliver taget hensyn, så rammer det ikke så hårdt som før, og hvis jeg bliver såret, så kan jeg sige det, istedet for at forsvare mig med vrede. Jeg er også blevet gladere for mig selv, og tager mere initiativ til forskellige fællesoplevelser. Men jeg kunne ikke have gjort det alene, det kan jeg mærke, og jeg er meget taknemmelig for den både fine og interessante måde, hvormed Thomas kunne forstå ting, give inspirerende ide til kommunikation, og støtte mig til at blive stærkere. Det var ikke bare let, men det ruskede i noget godt, og jeg kan stærkt anbefale Thomas som parterapeut, hvis der er for meget negativitet og konflikt,

KH. Trine og Henrik

​Anmeldelse 6

Thomas spurgte om vi ville gøre ham den tjenest, at skrive et

par ord i forhold til, om samtalerne havde givet os noget brugbart.

Det ville vi gerne. Jeg kan gentage, som jeg også sagde til ham ved den anden

samtale, at jeg ikke havde haft det så godt i mit ægteskab, som i den

sidste uge. Bl.a. fordi at vi havde kunnet snakke og lytte voksent til hinanden.

Før da havde jeg faktisk været sur og frustreret i 10 år, mest over altid at blive

mødt med brok, negativ tone, modangreb og forsvar. Ved den anden samtale kunne jeg sige, at jeg og vi de sidste to uger, ikke havde haft så gode og næsten dejlige uger, i 10 år.

Allerede ved den første samtale kom han ind bagved noget, ved os begge to, ind til grundene, sårbarheden, og det meste af årsagen til, at vi fik så let konflikter. Min kone begyndte faktisk at græde, men på den gode måde. Og jeg blev også rørt og blødte op på en måde, da han spurgte ind til noget som engang havde påvirket og sidenhen styret noget

sårbart i mig, mere end jeg havde troet.

Vi talte om bedre måder, ønsker, aftaler, og fik nogle små opgaver, og jeg kan sige, at vi fik meget ud af det. Den sidste gang kunne jeg sige, at jeg de sidste uger var blevet helt forelsket i min kone igen, måske endda lidt bedre eller varmere end før. Jeg er hans kone, og kan sige, at jeg er enig i ovenstående. Vi fik anbefalet Thomas, og kan kun sige, at han er dygtig til hans arbejde. Vi kom til at mærke og sætte ord på nogle gamle sårbarheder, og det var som om de meget heledes mens vi var der. Og vi talte om hvordan man bør tale med hinanden. Vi har fået det rigtig godt sammen, og det er jeg rigtig glad for. Så jeg kan bestemt også anbefale Thomas som Parterapeut og Gestaltterapeut.

Henrik og Anne.

Anmeldelse 5

​​Min kone og jeg afsluttede for knapt et par uger siden en proces med 8-9 samtaler hos Thomas.

Jeg blev spurgt efterfølgende om jeg ville skrive et par linjer, til brug for menupunktet 'Klienters erfaringer. Det ville jeg gerne. Til dette synes jeg, at jeg vil bemærke, at jeg arbejder som privat praktiserende psykolog. Dette gjorde nok, at jeg havde meget øje for hvordan han arbejdede.

Og jeg vil sige, at jeg synes han var hurtig til, at forstå hvorfor vores konflikter var så jævnlige. Det var bestemt ikke ulig min egen forståelse. Men han tydeligjorde det på en måde, der ikke bare indeholdt min kones sårbarhed, men også min overfølsomhed.

Dertil var han også både nænsom og hurtig til, at komme ind til min kones sårbarhed, og støtte til, at hun kunne sige nogle mere sårbare og modige ord om dette. Han var også god til at udtrykke hvordan han godt forstod hende, og sammenhængen imellem svære oplevelser og forsvar. Dette kom til at betyde, at hun blev mindre sårbar. Hun fik også nogle øvelser, hvor hun derhjemme skulle tale direkte ud fra selve sårbarheden, hvor og hvordan hun blev ramt, hvis jeg f.eks. sagde noget der kunne ligne kritik. Det var ikke lette øvelser, men det hjalp hende til, at forstå, at hun ikke behøvede at blive ramt, og åbenheden og ordene gjorde, at noget vigtigt heledes. Jeg oplevede at hun fik en ny styrke og frihed omkring at vise glæde.

På klog og inspirerende måde, hjalp han os også til at huske, at tale bedre og kærligere til hinanden. Og da var det nok mig der måtte indrømme, at jeg jævnligt var for firkantet i min vinkel på tingene. Og jeg opdagede, hvad jeg nok vidste, at jeg fik meget mere ud af, at lytte bedre, og opdage mere omkring hvad min kone føler og har lyst til. Jeg synes det blev til en spændende, udbytterig og udviklende proces for os begge. Der har medført at vi taler bedre sammen, men jeg tror også at det har udvirket, at vi har fået nærheden tilbage, ja simpelthen har haft sex sammen, efter manglende lyst eller initiativ til dette, i mere end et år. Som fagmand ved jeg at det har en betydning hvad jeg skriver, derfor vil jeg til dette bemærke, at det at have et seksualliv sammen, i mine øjne ikke er det vigtigste. Men det at behandle hinanden med respekt, og vise kærlighed. Det er nok det vigtigste. Så kommer lysten til nærhed igen, hvis man har behov og lyst til det.

Jeg synes Thomas har indsigt og har en god evne til helende og ændrende psykoterapi. Og vi kan begge anbefale ham, til dem der kunne bruge et trygt rum og en anden vinkel på konflikterne.

Claus og Sanne

Anmeldelse 4

​​Mit forløb hos Thomas R. J. Andersen har haft til formål at hjælpe mig med selvet samt blive bedre til at indgå i mit parforhold. Jeg har i mange situationer gennem livet følt mig forkert, været meget usikker på hvorvidt andre mennesker syntes godt om mig, om jeg var god nok, alt sammen noget der har gjort mig lettere konfliktsky og plantet en usikkerhed i mig.

Min barndom var meget præget af en forældre med humørsvingninger der gjorde mig til ”antennebarn” og pleaser, noget der har forfulgt mig helt op i mit voksenliv.

I mit parforhold har jeg haft svært ved diskussioner og tit endt op med at føle mig angrebet og gjort forkert hvilket har gjort dialogen utrolig svær. Her har pleaseren også haft en uheldig rolle i det jeg har ville gøre alt for at min partner skulle have det godt, hvilket desværre medførte at jeg mistede mig selv og tit blev nærmest ”usynlig” for min partner.

Jeg havde ikke erfaringer med gestaltterapi men erfarede hurtigt at Thomas arbejdede med selvet på en måde der for mig virkede lige fra starten. Jeg fik via terapien indsigt i hvilke ting fra min barndom, opvækst og tidlige ungdom der har haft betydning for mig i mit voksenliv.

I min proces har Thomas hjulpet med at finde frem til årsagen til mine reaktioner og min uhensigtsmæssige måde at håndtere udfordringer og konflikter på. Det gav en indsigt og forklaring der nærmest åbnede en helt ny verden. Pludselig gav det hele mening, jeg kunne se og forstå hvorfor jeg i situationerne havde reageret som jeg gjorde.

Thomas arbejdede med selvet på flere niveauer hvorved jeg kunne opnå, at finde ro, hvile i mig selv og blive fri af de tanker og bekymringer der havde plaget mig i alle de år og givet mig utallige udfordringer. Jeg kom i kontakt med den del der bekymrede sig om hvad andre måtte syntes og tænke, og fandt ind til at acceptere mig selv lige som jeg er.

Hvad angår mit forhold er jeg nu bedre til, at håndtere konflikter og indgå konstruktivt i dialogen hvilket virkeligt har hjulpet os. Jeg hviler mere i mig selv og higer ikke længere så meget efter anerkendelse, og føler mig hellere ikke så let gjort forkert når jeg bliver kritiseret.

Jeg lærte at se styrken i at være sårbar, at sårbarheden ikke gjorde mig svag men derimod tydeliggør mine behov tanker og følelser på en måde der samtidig viser maskulinitet.

Via terapien er jeg blevet i stand til at lytte til min partners udfordringer eller bekymringer, give anerkendelse og forståelse uden at føle trang til, at skulle løse eller fjerne hendes bekymringer eller udfordringer. Jeg har via Thomas lært at stå op for mig selv i konflikter og sige fra på en god og konstruktiv måde uden at trække mig eller blive konfliktsky.

Det at jeg nu er tro mod mig selv gør at min partner langt bedre kan mærke mig og derved nemmere kan respektere mine synspunkter og værdier.

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Thomas, et forløb der virkelig har åbnet mit sind og udviklet mig på så mange fronter. Min partner og jeg har tidligere brugt Thomas som terapeut hvilket vi fremadrettet vil gøre i perioder for at fastholde den positive proces og udvikling i forholdet.

Det er den bedste investering for både mig selv og mit forhold jeg nogensinde har gjort, og jeg kun på det varmeste anbefale Thomas R. J. Andersen.

​​

Morten, Ingeniør, Køge.

​Anmeldelse 3

Min mand og jeg er fra Irak. Men vores to børn er født i Danmark. Vi har begge arbejde og er godt integreret. Men vi henvendte os til Thomas Andersen fordi vores søn ikke passede sin skole ordentligt, og også fordi at han var begyndt at se nogle andre drenge, som vi vidste flere gange havde lavet kriminalitet. Skoleinspektøren havde en brochure fra Thomas Andersen, og han sagde at det måske kunne hjælpe at tale med ham. Vi var meget glade for den ændring samtalerne hos Thomas Andersen gav. Vi syntes at han talte godt med vores søn. Vores søn syntes at han forstod ham, og han syntes at det var godt at tale med ham om de ting vores søn syntes var svært. Vi var glade for at vores søn så hurtigt blev interesseret i at lave lektier. Og han kom til at tale bedre med sine lærere. Thomas Andersen fortalte ham hvad han skulle tale med sine lærere om.

Thomas Andersen gav også mig og min mand nogle gode råd. Om at tale med vores søn på en bedre måde. Og så skulle en af os altid være der når vores søn skulle lave lektier.

Vi synes at vores søn nu er blevet en glad dreng. Han siger mere godt om skolen, og han har fået det godt med hans klasselærer. Før vi kom havde vi mange skænderier, men nu taler vi for det meste meget bedre. Vi er meget glade for at vores søn har det meget bedre.

Yasmin og Osman

Anmeldelse 2

Min kæreste og jeg startede i parterapi hos Thomas, da vi havde et fastkørt parforhold, hvor kommunikationen ofte gik i hårknude og nærværet manglede. Allerede fra den første gang, skabte Thomas et rum, hvor vi kunne høre, se og forstå hinanden, og som med det samme udløste fornyet energi hos os begge. Dernæst fulgte 5 gange i individuel terapi, hvor Thomas arbejdede en del med min femininitet, mit selvværd og mine forkludrede ideer om, at jeg skulle præstere for at kunne elskes. Jeg lærte bl.a. at meget stammede fra min usikkerhed. Men nogle af samtalerne, og det at jeg turde tage mig selv alvorligt, gjorde at min usikkerhed næsten helt forsvandt, og jeg oplevede at det ikke handlede om at præstere i ordets negative betydning, men om at kunne være sig selv på en endnu bedre måde, og også indimellem på en måde som min partner synes om.

På en meget fin, ydmyg og fokuseret facon fanger Thomas hurtigt problemernes kerne. Han har en stor indlevelsesevne og sans for at løse knuder og åbne sluser. Derudover ligger der en vis magi i Thomas´s væsen, som får én til at slappe af og blive mere sig selv. Og underligt

nok ikke kun psykisk, efter vi havde arbejdet en del med min femininitet, fik jeg rent fysisk et par strålende øjne og en dejligere og mere fysisk glæde ved min krop. Jeg har nu efter ca. to måneder i terapi fået større ro, selvværd, sanselighed, indre styrke og et noget mere lystigt forhold til min kæreste.

Karina

Anmeldelse 1

​Du er i vores tanker. Vi har det godt, arbejder med hinanden, begår fejl men lærer og retter op. En proces som aldrig rigtig ville være begyndt, hvis du ikke så hensynsfyldt og nænsomt havde hjulpet os igang. Endnu en gang et dybfølt tak for det. Håber du har tid til os hvis vi drukner igen.

Kærlig hilsen og de bedste ønsker,

Peter og Susanne

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du generes af en gene, og gerne vil have god hjælp til, at komme af med den, eller du bare har brug for at tale om noget svært, så er du velkommen til at ringe eller skrive via kon​taktformularen.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas R. J. Andersen

Vordingborgvej 34, 

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

Telefon: 26 85 00 97

E-mail: ditjeg@ditjeg.dk​

Telefontider

Man - fre: 08.00 - 17.00

Lør og søn: lukket

Mails besvares alle dage.