Har du behov for, at få luft for noget, at sætte ord på følelser og tanker, og få en menneskelig og faglig respons. Lyttende, anerkendende, og medmenneskelig samtale, sammen med den faglige fundering og psykologisk indsigt (og f.eks. frugtbart helende psykoanalytiske teknikker, i følelsernes og erfaringernes rum). Og dertil mit fokus på skønheden i livet, skønheden inde i mennesket, og skønheden i det vi kan lave, skønheden i det vi ser, og skønheden i de handlinger vi kan gøre, giver glæde og er tilsammen en forståelsesgivende, helende og effektiv vej, til at komme af med Angst, Stress, depression, sårbart selvværd, spisestyring m.m. Der er nærmest ikke noget bedre, end at se et menneske der er holdt op med, at have angst ved at være i verden.​

Kontakt

​Hvis du har et spørgsmål, eller er interesseret i den helende og styrkende

samtale, så er du velkommen til at kontakte mig, enten ved at ringe, eller ved

at skrive et par linjer, om det som generer dig / eller et par linjer om jeres pro-

blematik, i nedenstående felt. Du er velkommen til, at nævne om du kan midt på dagen, sidst på dagen, eller også formiddag.

Så vil jeg indenfor 24 timer, skrive kort tilbage, og evt. med et par mulige

tider, hvor en måske kan passe dig.

Vh, Thomas R.J. Andersen.   

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas R. J. Andersen

Vordingborgvej 34

4600 Køge

Tlf. 26 85 00 97

E-mail: ditjeg@ditjeg.dk

Har du lyst til at se hvor jeg praktiserer, så tryk her for et stort kort. 

Kort rejsebeskrivelse for bus og evt. S-tog.

Bus 102A går 4 gange i timen fra Køge St. (kører fra højre mod venstre). Stå af efter 5 min. ved andet stop efter rundkørslen (stoppet hedder Plougsvej), og gå derfra 30 meter frem.

S-tog går 4-5 gange i timen fra Københavns hovedbanegård. Hver andet tager 38 min. og hver andet 42 min. Returbillet fra Kbh. koster 89,- Kr. 

​Psykoterapeut, individuel, Par- og Familieterapeut   |   Thomas R.J Andersen   |   Vordingborgvej 34   |   4600 Køge   |   Tlf.: 26 85 00 97   |   Mail: ditjeg@ditjeg.dk​